سه شنبه 8 فروردين 1396  
English خانه تماس با ما نقشه سایت







بهداشت محیط

شرح وظایف و فعالیتهای واحد بهداشت محیط:

 1. کنترل وضعیت بهسازی و بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی؛

 

 2. کنترل آب آشامیدنی مناطق تحت پوشش از نظر میکروبی و شیمیایی و به صورت متناوب و اطمینان از سلامت آب منطقه و اعلام نتایج به ارگانهای مربوطه

 

3. کلرسنجی روزانه و ثبت آن در پرونده کلرسنجی با قید مشخصات ایستگاه کلرسنجی واعلام نتایج به مرکز بهداشت و ارگانهای مربوطه و در صورت لزوم گندزدایی آب

 

4. کنترل مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه و معدوم نمودن مواد غذایی فاسد بر اساس دستورالعملهای مربوطه

 

5. اجرای طرح یکنواخت سازی ماده 13 مواد خوردنی و آشامدنی و آرایشی و بهداشتی و اخذ مجوز تعطیل اماکن و مراکز و تعطیلی آنها

6. بازدید از مدارس و مراکز آموزشی

7- بازدید از مهد کودکها،روستا مهدها و مراکز تحت پوشش بهزیستی،پیگیری تا حصول نتیجه

8 بازدید و کنترل استخرهای شنا ،شناگاههای طبیعی و حمامهای سونا

9. بازدید از پارکها،مراکز تفریحی و ورزشگاهها و ترمینالها و تشکیل پرونده بهداشتی واعلام به سازمانها و مسئولین زیربط و پیگیری تا حصول نتیجه مطلوب؛

10. بررسی کنترل فاضلاب، زباله، هوا، منابع آلوده کننده آنها و مکاتبه با ارگانهای مربوطه

11. رسیدگی به شکایات در زمینه های مختلف بهداشتی

12. سنجش ید در نمکهای خوراکی یددار بطور روزانه و نمونه برداری از نمکهای ید دار و ارسال به آزمایشگاه

 

13. مبارزه با حشرات و جوندگان ضمن بررسی کانونهای آلوده و برآورد میزان سم مورد نظر با توجه به میزان آلودگی و نظارت بر سم پاشی توأم با آموزشهای لازم و طعمه گذاری

 

14. کنترل و پایش امور محوله پرسنل تحت نظر و راهنمایی و ارشاد آنها جهت پیشبرد اهداف بهداشتی و ارائه راهکارهای مناسب

15. اقدامات اضطراری هنگام وقوع بلایای طبیعی

16. بازدید از اماکن متبرکه و مساجد طبق دستورالعملها مربوطه

17. آموزش بهداشت جهت کلیه متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توام با فعالیتهای روزمره به طور چهره به چهره

18. نظارت بر دفع بهداشتی زباله در مناطق شهری و روستایی

19. نظارت بر احداث و بهسازی توالت خانوار های روستایی

20. نظارت بر فعالیتهای آموزشگاه های صنوف

21. نظارت بر فعالیت بهورزان در مورد کنترل کیفیت بهداشتی آب آشامیدنی، بهسازی ( محیط روستا، منابع آب مثل چاه و چشمه ،قنات و ... )، مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی.

22-مشارکت همگانی در جمع آوری و دفع بهداشتی زباله و فضولات و کنترل کیفیت مواد غذایی و آموزش موازین بهداشت محیط و .... و گزارش نتایج به مرکز بهداشت

 

23. راهنمایی و آموزش مردم و جلب مشارکت عمومی و همکاریهای بین بخشی در زمینه اجرای پروژه های شهر سالم؛

23. اجرای طرح توسعه و تشدید مواد غذایی در غالب طرح ضربت

24. اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی

25. جمع آوری اطلاعات و آمار مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی، آب آشامیدنی و تأسیسات آب و فاضلاب و ... و تکمیل فرمهای مربوطه؛

26. تجزیه و تحلیل آمار و شاخصهای بهداشت محیط.

 

در باره استان
در باره دانشگاه
تماس با ما
نقشه سایت 
راهنمای سرویسهای تحت وب
پست الکترونیک 
سامانه سیب 
طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved