يكشنبه 1 اسفند 1395  
English خانه تماس با ما نقشه سایت







تغذیه


مواجهه شدن کشور با دوران گذر تغذیه ای موجب شده از یک طرف سو ء تغذیه پروتئین انرژی در کودکان و کمبود ریز مغذیها ، گروههای سنی مختلف جامعه را متاثر سازد و از سوی دیگر روند بیماریهای متابولیک از جمله بیماریهای قلب و عروق،دیابت،سرطانها،چاقی،افزایش فشار خون و افزایش کلسترول خون رو به گسترش و هشدار دهنده شود.این مهم توجه به برنامه ریزی و اجرای مداخلات مناسب تغذیه ای را بطور جدی مطرح می سازد.

برنامه بهبود امنیت غذا و تغذیه از محور های عمده برنامه چهارم توسعه بشمار می رود سیاستها و راهبردهای کلیدی تامین امنیت غذا و تغذیه مطابق با ماده 84 قانون برنامه متشکل از مجموعه اقدامات بین بخشی در جهت کنترل کمبودهای تغذیه ای ،ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای،افزایش دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذا وتشکیل شورای سلامت و امنیت غذایی در سطح ملی و استانی پیش بینی شده است  این برنامه ها در شهرستان توسط کارشناس تغذیه که مستقیما" زیر نظر معاونت بهداشتی قرار دارد اجرا و پیگیری  می شود.

 

برنامه های جاری در واحد تغذیه

1- برنامه کودکان

2- برنامه مادران

3- برنامه تغذیه جوانان و مدارس

4- برنامه تغذیه سالمندان

5- برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و بهبود شیوه زندگی

6- برنامه بحران وامنیت غذایی

7-برنامه مشاوره تغذیه به گروه های آسیب پذیر

8- برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید

9- برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک

10- برنامه مکمل یاری آهن

11-برنامه پیشگیری و کنترل کمبود ویتامین A

   

 

در باره استان
در باره دانشگاه
تماس با ما
نقشه سایت 
راهنمای سرویسهای تحت وب
پست الکترونیک 
سامانه سیب 
طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved